Skip to content

Villa Monte Biarritz

Spanje, Monte Biarritz

Villa Monte Biarritz: 3 fantastische villa’s met privé zwembad tussen Marbella en Estepona

Op een gewilde locatie, midden in de ‘New Golden Mile’ tussen Marbella en Estepona, nabij Puerto Banús, ontwikkelt DUQER 3 moderne en kwalitatief hoogwaardige villa’s met privé zwembad onder de naam ‘Villa Monte Biarritz’.

Villa Monte Biarritz bevindt zich op een rustige locatie, in de directe omgeving van een fraai en bescherm natuurgebied en op nog geen 2 kilometer afstand van het strand met de traditionele Chiringito-strandrestaurants en chic strandclubs.

Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving. Winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand en exclusieve golfbanen waaronder Atalaya Golf en Country Club zijn dichtbij gelegen. Op minder dan 1 km afstand bevinden zich de prachtige banen van Guadalmina Alta en Guadalmina Baja, de beroemde golfvallei van Nueva Andalucia en de premium golfbanen zoals Las Brisas, Los Naranjos en Aloha zijn binnen 5 autominuten te bereiken.

Villa Monte Biarritz is een ideale plek voor gezinnen met uitstekend beoordeelde scholen in de directe omgeving, zoals het Atalaya Bilingual College en het Colegio San Jose, gerangschikt als één van de beste scholen in Spanje.

De bouwvergunning voor Villa Monte Biarritz is verkregen, er kan op korte termijn gestart worden met de bouw.

Cijfers

3 villa’s, ieder op een kavel van ca. 650 m2
Woonoppervlakte ca. 300 m2, terras ca. 125 m2 per villa

Partners

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
    Back To Top