skip to Main Content

DUQER ONTWIKKELT, HERONTWIKKELT EN TRANSFORMEERT.

Wij ontwikkelen, herontwikkelen en transformeren vastgoed. Wij zien kans uiteenlopende binnenstedelijke locaties op een kwalitatief hoogwaardige manier te ontwikkelen naar nieuwe woongebieden, kantoren, winkels of andere bestemmingen.

Onafhankelijk, met respect voor de bestaande omgeving en met het oog op de toekomst voor een optimaal en duurzaam resultaat.

Developments to grow a lifetime.

Onze werkwijze

De ambitie van DUQER reikt verder dan alleen het ontwikkelen van hoogwaardig vastgoed. We willen waarde toevoegen. Oude of leegstaande gebouwen nieuw leven inblazen en verduurzamen. Daarbij houden we focus op kwaliteit, duurzaamheid en beleving van (toekomstige) gebruikers en bewoners. En natuurlijk hebben wij oog voor hoe het gebouw zich verhoudt tot de omgeving.

Van ontwerpfase tot aan realisatie kunt u rekenen op nauwe betrokkenheid van ons team. Wij voelen ons verantwoordelijk om ontwikkelingen tot een goed eindresultaat te brengen.

In ons portfolio vindt u naast projectontwikkelingen een aantal vastgoedbeleggingen.

Ons team

DUQER bestaat uit een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team van Arie van der Aart, Stephan Bouwmans en Hans Zippro. Zij beschikken over ruime kennis en ervaring en hebben een vernieuwende en creatieve visie op het ontwikkelen van vastgoed.

ARIE VAN DER AART

Partner
Arie van der Aart wordt enthousiast van complexe uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ordening en weet altijd de juiste invulling voor een locatie te vinden. Hij groeide op in een aannemersgezin, volgde een economische opleiding en studeerde vastgoedmanagement. Arie kan bogen op een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van vastgoed in binnen- en buitenland. Ook heeft hij veel ervaring met het structureren en financieren van vastgoedtransacties in Nederland, Duitsland en Spanje.

STEPHAN BOUWMANS

Partner
Stephan Bouwmans initieert en acquireert ontwikkelings- en herontwikkelingsprojecten en blinkt uit in de begeleiding van stakeholders en gemeenten in het proces omtrent ruimtelijke ordening. Hij heeft een commerciële achtergrond en studeerde zowel civiele techniek als technische bedrijfskunde aan de Rijkshogeschool van Groningen. Aansluitend behaalde Stephan zijn doctoraal Bedrijfskunde aan de Open Universiteit en deed hij ruime ervaring op met het ontwikkelen en transformeren van vastgoed.

HANS ZIPPRO

Partner
Hans Zippro is gespecialiseerd in het vermarkten van gebiedsontwikkelingen en grootschalige projecten. Hij slaagt er altijd in om projecten commercieel te positioneren met oog voor zowel markt als beleggers. Hans heeft een commerciële achtergrond en volgde naast een makelaarsopleiding de opleiding Management, Economie en Recht aan de Haagse Hogeschool. Hij is geruime tijd werkzaam geweest als makelaar o.g. en vastgoedontwikkelaar en heeft veel ervaring met het ontwikkelen van residentieel vastgoed.

MARCELLE JANSEN- DE RUITER

Management assistente
Marcelle Jansen ondersteunt de partners van DUQER en is enthousiast om het vak van projectontwikkeling te leren, nu zij de inleiding Vastgoedkunde aan de ASRE heeft afgerond. Voordat Marcelle bij DUQER in dienst trad, heeft zij bij een vooraanstaand makelaarskantoor in het Gooi gewerkt als office manager. Marcelle heeft met een diploma Commerciële Economie op zak ook veel ervaring opgedaan bij een investeerder in het coördineren van marketing- en communicatieprojecten.
Back To Top