Skip to content

DUQER ONTWIKKELT, HERONTWIKKELT EN TRANSFORMEERT.

In 2015 is DUQER opgericht door Arie van der Aart en Stephan Bouwmans. Zij zagen in een voorzichtig herstellende markt na de vastgoedcrises, kan om op uiteenlopende binnenstedelijke locaties vastgoed te ontwikkelen, herontwikkelen of te transformeren.

De projectportefeuille breidde zich snel uit en Hans Zippro werd als derde partner aangetrokken om de organisatie verder te kunnen laten groeien.

Onze Visie

De invulling van de stedelijke omgeving wordt steeds belangrijker in de beperkte ruimte die we hebben. Daarbij dienen we oog te hebben voor het belang van het grote woningtekort, maar ook voor duurzame en waardevaste oplossingen.

In een snel veranderende wereld wordt een passende woonomgeving hierbij alsmaar belangrijker. De woonsituatie is meer en meer dé plek voor persoonlijke ontwikkeling, interessante en relevante ontmoetingen en een zinvol, gezond leven.

Deze aanpassingen aan de bebouwde omgeving vraagt niet enkel om duurzame oplossingen, maar moeten ook voorzien in sociale behoeftes. Op een prettige manier ontmoeten, werken, leren, verblijven en bewegen wordt de grote uitdaging in een almaar verdichtend Nederland. En dat zodanig dat plekken en gebouwen een eigen identiteit hebben, waar gebruikers zich aan hechten en trots op zijn. Dit alles vraagt om ver(der)gaande oplossingen met de nodige creativiteit en flexibiliteit.

Onze Missie

Wij worden gedreven door onze ambitie om een duurzame woonomgeving te realiseren waarbij duurzaamheid, waardevastheid en sociale behoeftes elkaar tot in detail versterken. Gebouwen die op positieve wijze impact hebben op mens, natuur en maatschappij en ècht het verschil maken.

Met onze kennis, kunde en inzet creëren wij deze mooie gebouwen en omgevingen die een blijvende waarde hebben voor eigenaar én gebruiker.

Ons team

DUQER bestaat uit een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team van Arie van der Aart, Stephan Bouwmans en Hans Zippro. Zij beschikken over ruime kennis en ervaring en hebben een vernieuwende en creatieve visie op het ontwikkelen van vastgoed.

ARIE VAN DER AART

Partner
Arie van der Aart wordt enthousiast van complexe uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ordening en weet altijd de juiste invulling voor een locatie te vinden. Hij groeide op in een aannemersgezin, volgde een economische opleiding en studeerde vastgoedmanagement. Arie kan bogen op een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van vastgoed in binnen- en buitenland. Ook heeft hij veel ervaring met het structureren en financieren van vastgoedtransacties in Nederland, Duitsland en Spanje.

STEPHAN BOUWMANS

Partner
Stephan Bouwmans initieert en acquireert ontwikkelings- en herontwikkelingsprojecten en blinkt uit in de begeleiding van stakeholders en gemeenten in het proces omtrent ruimtelijke ordening. Hij heeft een commerciële achtergrond en studeerde zowel civiele techniek als technische bedrijfskunde aan de Rijkshogeschool van Groningen. Aansluitend behaalde Stephan zijn doctoraal Bedrijfskunde aan de Open Universiteit en deed hij ruime ervaring op met het ontwikkelen en transformeren van vastgoed.

HANS ZIPPRO

Partner
Hans Zippro is gespecialiseerd in het vermarkten van gebiedsontwikkelingen en grootschalige projecten. Hij slaagt er altijd in om projecten commercieel te positioneren met oog voor zowel markt als beleggers. Hans heeft een commerciële achtergrond en volgde naast een makelaarsopleiding de opleiding Management, Economie en Recht aan de Haagse Hogeschool. Hij is geruime tijd werkzaam geweest als makelaar o.g. en vastgoedontwikkelaar en heeft veel ervaring met het ontwikkelen van residentieel vastgoed.

MARCELLE JANSEN- DE RUITER

Projectmanager
Marcelle Jansen ondersteunt de partners van DUQER en is enthousiast om het vak van projectontwikkeling te leren, nu zij de inleiding Vastgoedkunde aan de ASRE heeft afgerond. Voordat Marcelle bij DUQER in dienst trad, heeft zij bij een vooraanstaand makelaarskantoor in het Gooi gewerkt als office manager. Marcelle heeft met een diploma Commerciële Economie op zak ook veel ervaring opgedaan bij een investeerder in het coördineren van marketing- en communicatieprojecten.
Back To Top